Et seriøst web bureau

Holdet bag et dedikeret webbureau

En sammensætning af en håndful mennesker som kan udvikle innovative projekter.

Team WebTX

Vores
dygtige team

Yunus Chimaera
Yunus Chimaera
Chef og udvikler
Arsalan Sansari
Arsalan Sansari
Udvikler og programmør
Jakob Mayersen
Jakob Mayersen
Projektsupport
Sacha Christiansen
Sacha Christiansen
Tekstforfatter

Vi gør os i glade kunder

Vi elsker at levere et fantastisk stykke arbejde for vores kunder.

+0

Projekter udviklet

0M

Linjer kode udviklet

0%

Succesfulde projekter

Tag kontakt til os idag

Lad os sammen skabe en plan for din nye hjemmeside eller webshop!

Image

Se hvad vi kan når vi har tastatur og mus mellem fingrene

Flere års erfaring indenfor webudvikling og online marketing.

Vores øjne spotter det interessante og innovative – eller det, der kan blive interessant med den rette grafik. Samtidig er vi imponeret af, at grafik kan ændre resultatet af en virksomheds indsats så radikalt. Samme tekst, samme billeder, samme farvekoder – brugt på en mere professionel måde - kan styrke både salg, brand og ekspertstatus.

Vi tager udgangspunkt i et design, som er tilpasset på baggrund af dine behov samt ønsker til opbygning af hjemmesiden. Designet vil være responsivt, der gør siden let anvendelig på både computere, smartphones og tablets.

Vores hjemmesider og webshops udvikles grundlæggende i det populære og brugervenlige CMS-system, heraf WordPress og Prestashop, der er med til at sikre, at du i fremtiden opnår en nem brugervenlighed og fleksibilitet – uden begrænsninger med din nye hjemmeside/webshop.

Mulighederne er mange uanset om du vælger en hjemmeside eller webshop. Har du brug for ekstra eller specielle features, kan vi udvikle det for dig.

Vi er eksperter i online marketing! Vi har stor erfaring indenfor annoncering og implementering af google værktøjer, som giver dig og dit brand synligt online.

Vi hjælper blandt andet med hjemmeside, søgemaskineoptimering (SEO), social media annoncering samt Google Ads, og i samspil med dig finder vi den rette sammensætning af kanaler, der vil nå din målgruppe og skabe værdi for din virksomhed.​​​​​