INFLUENCER MARKETING

Vi samarbejder med et af Danmarks største influencer bureauer

Fra kr. 24.999,-

ET UDPLUK AF SAMARBEJDSPARTNERE

Vi er specialister indenfor influencermarketing og skaber en tæt forbindelse til slutbrugerne.

Vores influencers kan hjælpe brands med at nå ud til +1.1mio følgere på de sociale medier. 

Ved at benytte vores portefølje af influenter eller stærke netværk af eksterne influenter, hjælper vi med at sikre den bedste og mest succesrige kampagne. 

Vores ekspertise er baseret på talrige kampagner, som giver os en unik know-how indenfor influencer markedsføring, som skaber de bedste forudsætninger for en effektiv kampagne.

Vi har en holistisk, innovativ og kreativ tilgang til kampagneeksekveringer. Sammen med influenten udarbejder vi content, som opfattes ærligt og i øjenhøjde med slutbrugeren.

Kontakt WebTX hvis du ønsker:
  • At eksekvere en stærk ROI baseret kampagne
  • At øge kendskabet markant til din virksomhed/brand
  • At inspirere følgere eller nå en specifik målgruppe
  • At lancere et nyt produkt, ydelse eller tilbud
  • At øge omsætningen til Jeres virksomhed

Vi er ikke i tvivl om effekten af Influencer Marketing.

Vi har hjulpet et utal af virksomheder med at øge deres omsætning og forstærke deres brand awareness med Influencer Marketing.

Kort fortalt er influencer marketing i sin enkelthed markedsføring igennem influencers. Det kan være promovering af produkter eller brands, som influencers får betaling for, at anbefale overfor sine mange tusinde følgere igennem de sociale medier.

En influencer er en indflydelsesrig person med mange følgere på de sociale medier, som fx Instagram eller YouTube. De poster videoer, billeder og stories til deres mange følgere, som trofast følger disse influencers. Det kan være på baggrund af deres stærke personligheder, deres fælles interesser eller passion for fx fitness. Igennem de sociale medier, kan influencers nå ud til sine mange tusinde følgere med sit content.

Følgerne er loyale samt højt engageret og målgruppen oplever derfor at det content der deles, er autentisk og interessant – Selv når der annonceres for et brand opleves det som troværdigt.

I stedet for at markedsføre sig direkte til en stor gruppe forbrugere, kan man med influencer marketing, nå ud til forbrugere med en indflydelsesrig person, som afsender. Med influencer marketing kommer brands ud til det større marked på en organisk måde.

Influencer Marketing er et stærkt marketingsværktøj og en ekstrem effektiv marketingskanal.

Skal du lancere et nyt produkt eller har brug for at øge kendskabet til dit brand, kan vores netværk af stærke influencers bruges som markedsføringskanal.

Med Influencer Marketing kan brands opnå troværdig omtale og blive eksponeret overfor tusindevis af højt engagerede følgere. Influencers kan nemlig nå ud til deres loyale følgere på ganske kort tid. Med Influencer Marketing kan virksomheder dermed øge salget af dit produkt markant, opnå massiv eksponering samt skaffe nye kunder.

Tallene taler for sig selv:

  • 92% af forbrugerne stoler på en personlig anbefaling!
  • 54% bruger de sociale medier, når de skal undersøge nye produkter!
  • 49% af forbrugerene er afhængige af influencer anbefalinger!
  • 1 ud af 3 har købt et produkt, på baggrund af en influencers sponsorerede indhold!
  • Influencer Marketing generer en gns. ROI på næsten 6 kroner!

Vi hjælper med at nå ud til den rette målgruppe med de relevante influencers.

For at opnå en effektiv kampagne sammensætter vi det mest optimale netværk af influencers, som når ud til den ønskede målgruppe.

Vi identificerer de rette influencers og deres følgere, som matcher Jeres brand/produkt, så vi skaber de bedste rammer for succes.

Bliv ringet op

Skal vi give dig et kald,
når du har tid?

Ring til os

Ring alle hverdage
mellem 10.00 – 16.00

Skriv til os

Fortæl os om dit projekt og
lad os tage en snak.